CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 16, 2009

Important Dates..

Hai.. dh lame rase thevoiceinme x bsuare kn..

Hmm... byk bde jd n yg aku lalui spanjang aku dh lame x tls blog ni.. hehe.. cam mane nk start ek.. haa.. cam ni ksh die..

21 Mei 2009

Ni la date yg ak aku ingat spjg idup aku.. hehe. Coz ni la 1st time in my life start keje.. X penah2 dlm sejarah family aku, ade yg keje b4 abs blajar.. agak kekok la nk keje. hehe.. ye la.. ade punch card, dressup kene ikt care diorg, ade time mkn n byk lg la.. gle do.. ak keje just jd promoter je kt Metrojaya Times Square..

Aku ingat keje promoter ni mcm senang, tp mak ai.. penat do.. mule2 ingat aku nk cekalkn ati la sampai abs which is 16 June, tp aku x tahan la.. keje 21 Mei.. 22 Mei aku dh brenti. hahaha.. spi skang aku jd bahan dlm family aku. Yer la.. kaje 2 hari je.. Byk kalo nk cte psl ni, tp ckp la skit2.. hehe.. Pape pn aku keje skali ngan Husna.. die msk, aku msk.. aku brenti die pn brenti gak.. hehe..



6 June 2009

Hmm.. ni pn date penting la dlm family aku coz tarikh ni la akak aku named Balqis bertunang.. Agak penuh la umah aku time tu, family from pantai timur sume datang. Meriah sgt umh aku time tu.. time ni jgk la aku x dpt jupe husna coz kene jd driver bwk diorg jalan2 n of course la kene tlg prepare utk majlis burtunag kn...



Hmm... pic kt atas ni la tempat akak aku disarungkn cincin pertunangan die.. hehe.. 2 me nmpk nice je la kn... sume tu wat sdiri tau.. x panggil org wt pn.. akak syasya pn x tolong tau. hehe.. (jgn marah syasay..) . penat tau nk wat ni.. ape lg ble nk gi beli barang2 nk wat bde ni.. Even bantal yg colour gold tu pn mama aku yg wat tau. hehe...


Haa.. ni la pic akak aku ngan aku.. tema die pink.. aku sbnrnye mcm tkejut jgk tgk akak aku ari tu.. yer la... ati kck aku bkate.. "leh thn jgk akak aku ni.." hehe.. ala.. sbb dress yg die pki je kot wat die nmpk mcm tu. hahaha.. sori kak..

11 June 2009

Well.. sume pn tau date nie ape die kn.. pa lg.. date result kuar la kn.. aku xnk la ckp byk dlm hal ni coz sume ade prasaan diorg msg2.. Pape pn aku bsyukur sgt coz dpt grade.. hehe.. tp x brape satisfied coz dpt grad 2 star je.. Nk ckp special congrat sgt2 kt husna coz dpt ANC n to Bomen for your success bro. Lastly to sume lg la yg dpt ANC n dpt grade on time.. Perjalanan kte msh jauh lg.. keep up our good work k...
15 June 2009
Hahahaha... ni date yg aku tunggu2 la sbnrnye which is date tau kt mane aku akn sambung degree aku nanti... Sukacitanya di maklumkan yg aku dpt sambung Bachelor of Finance at UiTM Shah Alam.. lbh mengembirakn aku.. Husna jgk dpt sambung same ngan aku. Course same n tempat pn same... So.. persoalan n keraguan kt ati aku ni psl dpt x same ngan husna time degree nanti ni sudah terjawab.. Hehe.. Ske la..
Hmm.. xla byk sgt sbnrnye.. tp byk bde penting la jd spjg aku diam ni.. byk sbnrnye nk cte.. tp cam penat la... n tkt member2 bosan lak nk bace.. pape pn.. sedar x sdr cuti pn dh nk abs.. dlm 3 weeks je lg.. So.. let spend this time "wildly" before kte enter ke another phase in our life.. K la.. tu je kot.. Bye..

5 comments:

Dzul said...

thanx my julie
keje 2 hari! hahahahah abes la ko lepas ni bro!! mati la ko..kahahahahhahaha *sambung gelak time 5hb nanty k!~

husna huda said...

c u again?
bile..esk ke hehe..

nway bile awk amik gamba tu..
xprasan pun..

me_faiq said...

To Dzul : Ala.. kire aku try keje pn k pe bro.. 40 jam kot. haha...

To Husna : Ala..tu amik kt inet je.. hehe... tgk bacool dh glk kt kite..

syasya said...

hahahahha..
rajin 2 hari...

tak pe kita tunggu kamu n husna nnt..

munir said...

pac,pnjam cufflink..nk g shah alam..hahahaha..babi.